Clubreizen

Wandelweekend Echternach (Luxemburg) 6-7-8 oktober
Er kan nu worden geboekt voor dit wandelweekend. We wandelen deze 3 dagen een gedeelte van de Mullerthal Trail in het zogenaamde Luxemburgse Klein Zwitserland. Deze trail ligt ten westen van Echternach.
De omgeving kenmerkt zich door bizarre rotsen, oerbosachtige bossen, mooie bedekte beekdalen en veelbelovende hoogvlakten. De rivieren de Sûre, Zwarte Ernz en Witte Ernz doorkruisen dit gebied. Hier vindt men mooie paden, ongerepte wegen, mooie vergezichten en natuurlijke attracties.
De routes zijn goed gemarkeerd. De trail is beloond met de titel “Leading Quality Trails - Best of Europe”. Er wordt gewandeld op zowel vrijdag, zaterdag als zondag. Tijdens deze dagen zal er keuze zijn uit diverse afstanden.
De langste afstanden zullen we wandelen op zaterdag omdat er dan meer tijd is. De liefhebbers kunnen dan de Mullerthal Trail route 2 doen van 37 km. Op vrijdag en zondag moeten we ook rekening houden met de benodigde reistijd en zullen de afstanden  korter zijn. De wandelaars worden naar het beginpunt gebracht en opgehaald bij het eindpunt. Onderweg komt er een soeppost. Meer info op:
http://www.visitluxembourg.com/nl/te-doen/natuur-tochten/wandelen-luxemburg/mullerthal-trail

We rijden met 3 kleine busjes  en er is plaats voor maximaal 24 deelnemers (vol=vol). 
De overnachting is in de Jeugdherberg van Echternach. We slapen op slaapzalen. De slaapzalen beschikken elk over hun eigen badkamer. Ze zijn voorzien van stapelbedden en gasten kunnen hun bagage opslaan in de kasten.
's Ochtends kunt we in de Jeugdherberg genieten van een ontbijt en ’s avonds van een diner. Voor de lunch moet men voor eigen rekening zelf inkopen doen in Echternach of een lunchpakket kopen in de Jeugdherberg.

Inschrijfgeld:
OLAT-leden     € 145
Niet -leden     € 155
Dit is inclusief vervoer, 2x overnachting, 2 x ontbijt en 2x diner.
Er wordt een reisverzekering afgesloten. Deze geldt niet voor bagage en kostbaarheden.

Opstapplaatsen en –tijden:
Sint-Oedenrode            07.00 uur
Eindhoven                    07.30 uur
Leende                        07.40 uur
Nederweert                 08.00 uur
De juiste locaties zullen we nog bepalen aan de hand van de aanmeldingen.

Boeking:
Stuur een e-mail naar nezierbulc.[antispam].@olat.nl met daarin de vermelding “weekend”, naam/namen en wel of niet lid van OLAT. Geen e-mail dan even een telefoontje naar 06-38255805 (bij voorkeur tussen 18.00 - 20.00 uur).
Maak daarbij het verschuldigde bedrag over naar IBAN: NL56 RABO 0157 9507 43 t.n.v. OLAT Sint-Oedenrode onder vermelding “weekend”.

Commissie Clubreizen

2017 Activiteit
26 augustus
zaterdag
07:00 tot
21:00
Houfallize - La Roche GR57
Diverse opstappunten
6 oktober
vrijdag
3 daagse wandelreis naar Luxemburg 6 t/ 8 okt
Echternach en omgeving