Wandelgroep Oirschot: Dauwtrappen naar de St. Jan in 's-Hertogenbosch,

zondag 5 mei 2024

 
Tijd
06:00 tot 12:00 uur
Locatie
KOMAEN, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot
 

Olat Wandelgroep Oirschot, Dinercafé Komaen en ’t Zand Brabant gastvrij organiseren op Zondag 5 mei a.s. voor de 8de keer deze gezellige wandeling vanuit Komaen, Spoordonkseweg 80, 5688 KE Oirschot naar de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch.
De totale afstand bedraagt ongeveer 30 kilometer.

GEEF JE OP !!! via oirschot@olat.nl of info@zand-oirschot.nl 

Speciaal voor de Dauwtrappers zorgt Niels dat al om 05.45 uur de koffie / thee klaar staat bij Komaen.
We vertrekken als groep stipt om 06.00 uur (na verloop van tijd vormen zich vanzelf groepjes met hun eigen wandeltempo) en gaan via De Polsdonken en De Mortelen door landgoed Velder, voorbij Liempde met het St. Janspontje en zo richting de OLAT rustpost nabij de Hooibrug over de Dommel (Ca. 1 km. voorbij ’t Dommeltje). Hier arriveren we rond 09.00 uur waar we kunnen genieten van een ontbijtje.
LET OP : Geen toilet of Dixie aanwezig!

Na het ontbijt vervolgen wij onze wandeltocht naar Sint Michielsgestel, langs de golfbaan via Halder richting het Bossche Broek, op naar de Sint-Jans Kathedraal.
We verwachten kort na 12.00 uur op De Parade in ’s-Hertogenbosch te zijn. Om 13.30 uur staat de huifkar klaar om de wandelaars weer terug naar Komaen in Spoordonk te brengen.

Kosten
De kosten voor het dauwtrappen bedragen € 17,50 p.p., dat is inclusief koffie/thee bij de start, het ontbijt bij de OLAT rustpost én het vervoer terug naar Komaen met de huifkar.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot vrijdag 3 mei 18.00 uur door een kort mailtje te sturen naar oirschot@olat.nl of info@zand-oirschot.nl  met vermelding van je naam.
Degenen die zich aangemeld hebben, krijgen vooraf de route in GPX-formaat toe gemaild voor gebruik in wandelapp of gps apparaat.
De kosten (€ 17,50) dien je op zondag 5 mei vóór vertrek contant te voldoen, graag gepast betalen, dan kunnen we stipt op tijd vertrekken.

Wandelgroeten van de commissie