OLAT Bestellijst


Olat heeft een aantal artikelen die u hier kunt bestellen. U kunt een document in Word, docx, of een PDF-bestand downloaden om een bestelling te doen. De bestellijst stuurt u naar onze boetiek via mail of per post.


Wandelpaden

Wandelpaden in eigen beheer van OLAT zijn:
  • Hertog Hendrikpad, NIEUWE 7e druk, Rondweg bij Eindhoven, 92 km, € 09,25
  • Graaf van Hornepad, Rondweg bij Weert, 92 km, € 09,25
  • Airbornepad Market garden, Lommel - Arnhem, 220 km, € 16,40

(Prijzen zijn exclusief verzendkosten, zie bestelformulier)

HHpado

Front GvHpad 150

Airbornepad1

 

 

 

 

 

 

 

Wandelkleding van OLAT

Na vele jaren weg te zijn geweest komt OLAT opnieuw met OLAT shirts op de markt. Met daarbij ook OLAT caps. We hebben een leverancier gevonden die deze voor ons gaat bedrukken met het bekende OLAT embleem.

De shirts zijn van 100% polyester interlock (155 g/m2), sneldrogende stof, kraag in rib. Knooplijst met 3 knopen, nektape en zijsplitjes in contrastkleur. Contrastkleurige bies op de schouders. Afwerking met dubbele stiksels aan de mouwuiteinden en onderaan. 

De caps zijn van 100% polyester piqué. Luchtgaatjes . Rand van de klep in contrastkleur.  Afgezet met een band van badstof aan de binnenkant voor een optimaal comfort. Verstelbare sluiting van klittenband.

Shirt Olat 2016 03 10 152047

Cap Olat 2016 03 10 151630

 

 

 

 

 

 

 

Op de jaarvergadering van 2016 zijn de modellen gepresenteerd en de shirts zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Er is zowel een dames als een herenmodel.  Ook de caps zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

De shirts kosten € 22 en de caps € 12. Dit exclusief verzendkosten. De shirts en caps zijn te zien tijdens onze dagtochten en kunnen ter plaatse worden besteld/betaald. Ze kunnen dan bijde volgende dagtocht worden opgehaald.  Opsturen gaat € 7,25 extra kosten. Wilt u via de website bestellen, dan kan dat ook. U moet er echter wel rekening mee houden dat bij het passen de maten klein blijken uit te vallen. Later ruilen, bij een verkeerd bestelde maat, kan niet meer.

Dames en heren shirts in de kleuren zwart, wit, royal (lichtblauw), rood en navy (donkerblauw)
Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en voor de heren ook nog XXXL.

Vul onderstaand formulier in zend deze naar:
OLAT Wandelboetiek,
Venuslaan 39,
5694TD Breugel
Het gescande formulier kan ook naar keiteob.[antispam].@olat.nl.

OLAT-Boetiek

De gidsen zijn bij diverse OLAT-evenementen in de boetiek te koop of download de formulieren:
bestelformulier in PDF
bestelformulier in Word
en stuur het als e-mail bijlage naar keiteob.[antispam].@olat.nl

Dit kunt u doen door het formulier op uw computer op te slaan, en in te vullen. Vervolgens klikt u op het bovenstaande mailadres. Ga daar naar invoegen en kies bijlage en zoek het zojuist ingevulde document op uw computer en klik op bijlage, waarna u het formulier kunt verzenden.


Meer informatie over bestellingen:
Daniëlle van Stuivenberg
Tel:0499 461415
Mail: keiteob.[antispam].@olat.nl