Clubkampioenschap

Inmiddels zijn er zoveel afgelastingen van langeafstandwandelingen en Kennedymarsen dat de LPS in overleg met het bestuur heeft besloten om het clubkampioenschap dit jaar niet door te laten gaan. Er blijven vrijwel geen wandelingen over die meetellen voor het clubkampioenschap. Wij vinden de spoeling te dun worden om te kunnen bepalen wie de clubkampioenen van 2020 worden.

De 21e clubcompetitie

Alweer voor de 21e keer organiseert OLAT een clubcompetitie voor haar prestatiewandelaars. die zich door het jaar heen met elkaar willen meten. 

Programma indeling

Het programma bestaat uit deelname aan landelijke lange-afstandswandeltochten en prestatiewandelingen. Wij hanteren hiervoor het programma dat jaarlijks door de sectie lange afstand van de KWBN wordt samengesteld. In principe telt elke wandeling uit dat programma mee. Het jaaroverzicht wordt gepubliceerd op de OLAT-website en in het OLATNieuws. Per deelnemer tellen maximaal 26 deelnames mee. Bij meer dan 26 deelnames worden die met de minste punten niet meegeteld. Per deelnemer telt slechts 1 deelname per regulier weekend mee. Bij hoge uitzondering kan het voorkomen dat er 2 tochten meetellen in een ‘lang weekend’. Er moet dan 1 rustdag tussen de twee tochten zitten.

Klassering

Na het volbrengen van een tocht uit het jaarschema meldt de deelnemer zich binnen 2 dagen bij de competitieleiding. Bij voorkeur gebeurt dat via e-mail of WhatsApp. U meldt de tocht, de gelopen afstand en eventueel de tijd waarbinnen u de afstand hebt voltooid. De competitieleider verwerkt de gegevens door puntentoekenning aan de door u geleverde prestatie. Voor sommige tochten kunt u extra punten verdienen. Ook speelt de geregistreerde tijd daarbij een rol. Hiervoor is tevens een schema beschikbaar. Na het toekennen van de punten wordt wekelijks een overzicht gemaakt en via de website bekendgemaakt.

Clubkampioen en wisselbeker

Uiteindelijk ontstaat er een totaal jaaroverzicht en is duidelijk wie op de jaarvergadering van OLAT kan worden gehuldigd als clubkampioen bij de mannen en bij de vrouwen. Zowel bij de mannen als vrouwen zijn de eerste 3 plaatsen bepalend. Degene die uiteindelijk de meeste punten heeft vergaard, wordt clubkampioen en krijgt de wisselbeker.

2020-alv-clubkampioenen

Deelnemers

Ieder OLAT-lid mag meedoen aan de clubcompetitie. Men moet evenwel in staat zijn een tocht van minimaal 60 km uit het gepresenteerde programma te voltooien. Er is echter 1 uitzondering: voor de 50 km in maart bij OLAT krijg je ook punten. Competitieleider is Frank Marchand.

Voor info en aanmelden

pahcsneoipmakbulc.[antispam].@olat.nl

of dnahcram.f.[antispam].@olat.nl

 

2020 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria