Gastenboek

  Geplaatst door:  Sjaak Lodder 
  Datum:  05 jun 2020 15:54 

L.S. Zaterdag 30 mei de 20 km route van Oisterwijk gelopen met nog een wandelaar van WSV Ridderkerk. Wat een prachtige route door een schitterend natuurgebied.De routebeschrijving was heel duidelijk en goed te volgen, waarvoor onze complimenten. Het is een behoorlijk eind rijden vanuit Ridderkerk, maar zeer de moeite waard. Met vriendelijke groet, Sjaak Lodder en Margareth van Kooten

Beheerder:

Dag Meneer Lodder Dank u wel voor het compliment. Maar ook zeker naar u toe een compliment om vanuit Ridderkerk naar het mooie Brabant te komen rijden om dan een wandeling van ons te gaan wandelen. Zoals u heeft gezien bieden we nog meer wandelingen aan zodat u nog meer kan genieten van de Brabantse natuur maar uiteraard ook van de OLAT wandelroutes.

  Geplaatst door:  Isis la Croix  
  Datum:  18 mei 2020 18:55 

Van de week heb ik de 20 km route vanuit Oeffelt gelopen met de beschrijving. Ideale route om zo te lopen door alle duidelijke knooppunten die genoemd worden. Bij het Veerhuis is de kiosk op de camping geopend voor ijsjes en drankjes, zelfs horeca onderweg! Dank voor het beschikbaar maken van de beschrijving.

Beheerder:

Dag Isis Wij hebben deze en alle andere routes graag beschikbaar gesteld. Fijn om te lezen dat het lopen volgens de route goed is gegaan. Succes met eventuele andere routes.

  Geplaatst door:  Ria van den Boomen 
  Datum:  18 mei 2020 15:30 

Wij hebben vandaag 18 mei heerlijk gewandeld in Best 15 km het is fijn dat dit zo kan de eigen omgeving is ook mooi maar weer een keer elders is fijn. Bedankt

Beheerder:

Dag Ria Mooi om te lezen dat jullie al gebruik hebben gemaakt van de aangeboden route.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code