Gastenboek

  Geplaatst door:  Ria van Zanten 
  Datum:  17 mrt 2018 10:05 

Waar kan ik het boekje kopen van het Hertog Hendrikpad?

  Geplaatst door:  ger van der palen 
  Datum:  15 mrt 2018 22:43 

Oh ja; als je in Eerde bij de Sint Antoniusmolen komt moet je daar zeker even binnen gaan en een bakkie doen. Wij troffen daar een vrijwilligster die met sprankelende ogen en veel enthousiasme vertelde over haar werk in die molen. het is een dagopvang voor mensen met een beperking en ze is er zeer bevlogen in bezig. Hartverwarmend.

  Geplaatst door:  ger van der palen 
  Datum:  15 mrt 2018 22:37 

Toevallig vandaag het stukje Airbornepad gelopen vanaf Ekkersrijt in Eindhoven tot Eerde. Dit was voor mijn wandelmaat en ik de 4e etappe. Onze ervaring is dat het een prachtige route is, die je zonder boekje niet kunt lopen en soms is het dan nog een opgave. Vandaag was het echt een puzzel: we hadden veel twijfelmomenten, waarbij beschrijving en kaart niet altijd uitsluitsel gaven. Mijn bedoeling is niet om een heel negatief verhaal te houden. We genieten van de mooie stukken natuur en lezen de teksten die we onderweg tegenkomen met veel interesse. Een controleloop is echter wel aan te raden. Als dat een eenzaam gebeuren is wil ik best meelopen; voor mijn part het hele pad.

  Geplaatst door:  Willemien Reijnen 
  Datum:  15 mrt 2018 12:11 

Hallo Olat, Samen een aantal wandelaars wandel ik maandelijks een etappe van het Airbornepad. Aanstaande zaterdag lopen we van het Museum de Bevrijdende Vleugels naar Veghel. Ik heb een boekje uit 2004 en het wijzigingenblad van deze site. Tijdens de eerdere etappes is gebleken dat de afstanden uit het boekje niet kloppen. Het zijn altijd meer kilometers. De kaartjes in het boekje zijn verouderd, de A50 staat er niet in. De tekst in het boekje is soms ook onduidelijk. Gelukkig zijn er redelijke stukken goed aangegeven met de stickers. In het centrum van Eindhoven dien je wel echt met het boekje te lopen, daar is niet of nauwelijks bestickering. Krijgt het Airbornepad nog een keer een 'opfrisbeurt' van Olat? Dat zou mooi zijn, het is een verrassend mooie route! We willen graag ook andere wandelaars enthousiast maken voor dit pad. Met vriendelijke groet, Willemien Reijnen

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code