Gastenboek

  Geplaatst door:  Kees Dank 
  Datum:  22 mrt 2021 13:45 

Gisteren zondag 21 maart hebben we de 25 km gelopen van de extra OLAT wandeltocht. We maken zelden mee dat de route zo duidelijk is uitgepijld, onze complimenten voor de organisatie. Kees en Corry Dank

Beheerder:

Dag Kees Wat leuk dat jullie ook mee hebben gewandeld en een dank voor het compliment, deze zullen we zeker overbrengen.

  Geplaatst door:  Piet Lensen 
  Datum:  27 feb 2021 16:02 

Beste Olat organisatie, Vandaag (27-2-2021) de 35 km afstand van de speciale wandeltocht vanuit de Vresselse hut gelopen. Petje af voor de organisatie en voor de uitpeilers in het bijzonder, de routebeschrijving had ik geprint maar tijdens de wandeling niet meer hoeven raadplegen. Ook de koffiepost in Zijtaart was een welkome aanvulling. Ook het handhaven van de coronaregels was geen probleem, wandelaars onder elkaar hebben begrip voor elkaar waar nodig. Hopelijk kan alles weer zoals vanouds. Met vriendelijke groeten, Piet Lensen uit Venray

Beheerder:

Dag Piet Dank je wel voor het compliment, deze zullen wij zeker overbrengen.

  Geplaatst door:  Ankie van Boxtel 
  Datum:  11 dec 2020 16:08 

Afgelopen zondag de 30 km wandelroute vanuit Schijndel gewandeld. We hebben genoten, genoten en nog eens genoten. Vrij kort na de start ga je al het Wijbosch Broek in, wat ik zelf pas onlangs heb ontdekt maar deze kant kende ik nog niet. Bij deze afstand kom je ook langs Kasteel Heeswijk wat altijd indrukwekkend blijft om te zien. Wij danken voor het beschikbaar stellen van de beschrijving.

Beheerder:

Dag Ankie Wat leuk om te lezen dat je de route van Schijndel hebt gehaald om die te wandelen. Het doet ons goed dat ze nog steeds worden gewandeld.

  Geplaatst door:  Sjaak Lodder 
  Datum:  05 jun 2020 15:54 

L.S. Zaterdag 30 mei de 20 km route van Oisterwijk gelopen met nog een wandelaar van WSV Ridderkerk. Wat een prachtige route door een schitterend natuurgebied.De routebeschrijving was heel duidelijk en goed te volgen, waarvoor onze complimenten. Het is een behoorlijk eind rijden vanuit Ridderkerk, maar zeer de moeite waard. Met vriendelijke groet, Sjaak Lodder en Margareth van Kooten

Beheerder:

Dag Meneer Lodder Dank u wel voor het compliment. Maar ook zeker naar u toe een compliment om vanuit Ridderkerk naar het mooie Brabant te komen rijden om dan een wandeling van ons te gaan wandelen. Zoals u heeft gezien bieden we nog meer wandelingen aan zodat u nog meer kan genieten van de Brabantse natuur maar uiteraard ook van de OLAT wandelroutes.

  Geplaatst door:  Isis la Croix  
  Datum:  18 mei 2020 18:55 

Van de week heb ik de 20 km route vanuit Oeffelt gelopen met de beschrijving. Ideale route om zo te lopen door alle duidelijke knooppunten die genoemd worden. Bij het Veerhuis is de kiosk op de camping geopend voor ijsjes en drankjes, zelfs horeca onderweg! Dank voor het beschikbaar maken van de beschrijving.

Beheerder:

Dag Isis Wij hebben deze en alle andere routes graag beschikbaar gesteld. Fijn om te lezen dat het lopen volgens de route goed is gegaan. Succes met eventuele andere routes.

  Geplaatst door:  Ria van den Boomen 
  Datum:  18 mei 2020 15:30 

Wij hebben vandaag 18 mei heerlijk gewandeld in Best 15 km het is fijn dat dit zo kan de eigen omgeving is ook mooi maar weer een keer elders is fijn. Bedankt

Beheerder:

Dag Ria Mooi om te lezen dat jullie al gebruik hebben gemaakt van de aangeboden route.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligingscode Beveiligingscode