Vooruitblik 17e Avond4daagse Sint-Oedenrode

Geplaatst op 04-05-2022  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Ton Vissers

Eindelijk is het zover, na drie lange jaren starten we weer met de traditionele Avondvierdaagse en wel van 7 tot en met 10 juni. Weliswaar hadden we vorig jaar een alternatief, maar wat misten we de gele pijlbordjes, de verzorgingsposten, de verkeersregelaars maar bovenal elkaar.

En wat is er in die tussentijd veel gebeurd.
Tot ons grote verdriet zijn ook verschillende vrijwilligers ons ontvallen, die zich vele jaren hebben ingezet voor een fantastische avondwandelvierdaagse. Begin maart nog Job van Mil, vrijwel vanaf het begin was Job betrokken bij de organisatie en had zitting in de commissie, hij zorgde o.a. punctueel voor de routes en alles wat daarmee te maken had. Wat zullen we deze vrijwilligers missen.

Zoals vanouds wordt er gestart vanaf 4 verschillende locaties, Boskant, Nijnsel, Olland en Sint-Oedenrode waardoor we een gevarieerd geheel krijgen. De routes hebben stuk voor stuk veel avontuurlijke elementen, lopen door bossen, door weide, bebouwd gebied en hopelijk mogen we genieten van prachtig zomerweer! De wandelingen zijn aantrekkelijk voor jong en oud en er is voor elk wat wils. En ook nu weer 3 afstanden waaruit je kunt kiezen, 5, 10 en 15 km.

Voor de kinderen die deelnemen is er een fantastische puzzeltocht uitgezet. Ze kunnen zich wandelend buigen over allerlei vragen.

Sommige wandelaars kunnen deze 4 wandelavonden zien als een voorproefje van de Vierdaagse in Nijmegen. Maar voor de meesten is het gewoon 4 dagen lekker kuieren.

Om de gehele vooruitblik te lezen, klik dan hier.

Wilt u zich al inschrijven voor de 4-dagenkaart, dan kan dat t/m zondag 4 juni 20.00 uur via de volgende link: https://inschrijven.nl/form/2022060715348-nl.
Na deze datum zijn er dagelijks dagkaarten te koop op het startbureau.