Vooruitblik 18e OLAT Avond4daagse

Geplaatst op 03-05-2023  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Ton Vissers

Een weekje later dan dat we gewend zijn gaat de avond wandelvierdaagse weer van start.
Nog even en de zomer begint, de bomen zijn weer groen, de bloemen bloeien en hopelijk dalen vele zonnestralen op ons neer, maar welk weertype ook we laten ons niet weerhouden om lekker 4 dagen met elkaar door het gebied van Boskant, Nijnsel, Olland en Sint-Oedenrode te struinen. Deze vier startlocaties geven ons de mogelijkheid om er een gevarieerd geheel van te maken.

Ook deze 18e editie zit vol verrassingen. We lopen vooral door de mooie natuur die deze omgeving te bieden heeft maar we vergeten natuurlijk niet om ook andere mooie stukjes te laten zien.
En wat het iedere keer weer zo uniek maakt is dat zowel jong als oud met elkaar en van elkaar kunnen genieten.
Voor de kinderen is er alle dagen ook nog een leuke puzzelopdracht uitgezet. Het is niet alleen leerzaam maar ze kunnen er ook nog leuke prijzen mee winnen.

Over een maand begint ook weer het grote Vierdaagse wandelevenement in Nijmegen. Wat is er nu beter als voorbereiding voor deze tocht dan dit wandelspektakel.

Er zijn drie afstanden waaruit je kunt kiezen, 5, 10 en 15 km.
Onderweg is er voor de 5 km één verzorgingspost die gesponsord wordt door de AH en voor de 10 en 15 km is er nog een post extra.
Vele vrijwilligers staan klaar om te helpen. Denk eens aan degenen die de pijlen ophangen en afhalen, de stempelaars, de bemensing van de verzorgingsposten en de verkeersregelaars.

Het mooie aan deze Avond4daagse is dat we elke dag vanuit een andere plaats starten en dus ook andere gebieden zullen bewandelen.
Dag 1: Dinsdag 13 juni start vanuit Grand café De Vriendschap in Boskant.
Dag 2: woensdag 14 juni vanuit De Beckart in Nijnsel.
Dag 3: donderdag 15 juni vanuit De Beuk in Olland.
Dag 4: Vrijdag 16 juni vanuit Dommelzicht in Sint-Oedenrode.

Bent u ook al nieuwsgierig geworden waar de routes zoal naar toe gaan, lees dan via deze link de gehele vooruitblik.

Het is al mogelijk om u voor in te schrijven, dat kan via inschrijven 4-dagenkaart.
Uiteraard is het ook mogelijk om op de dag zelf een startkaart te kopen bij het startbureau.

Mocht u nog meer informatie over deze Avond4daagse willen lezen, kijken dan op onze website: https://www.olat.nl/rooise-avond4daagse of https://www.avondvierdaagse-sint-oedenrode.nl/