Zoeken

Avondwandel4Daagse_Sint-Oedenrode

11 juni 2017  -  Wandelverslagen
De Avond4Daagse van Sint-Oedenrode is weer succesvol verlopen. Het aantal deelnemers was bij de start in Boskant door de weerswaarschuwingen lager dan vorig jaar. Toch waren er 857 deelnemers die op de eerste avond vertrokken. De overige avonden liepen ca 950 wandelaars de routes onder goede weersomstandigheden. Jong en oud heeft genoten van de wandelingen door de mooie natuur rond Sint-Oedenr...

795 wandelaars in zonnig Milheeze

10 april 2017  -  Wandelverslagen
795 wandelaars genoten van een zonnige voorjaarstocht vanuit het zonnige Milheeze. Ze doorkruisten de natuurgebieden Stippelberg en Klotterpeel. Velen bleven daarna nog even hangen op het zonnige terras van Natuurpoort Nederheide.

In Riethoven 687 wandelaars

23 maart 2017  -  Wandelverslagen
De 687 wandelaars van de laatste Winterserietocht vanuit Riethoven hielden het, tegen alle voorspellingen in, droog. Af en toe liet het zonnetje zich zelfs zien. De wandelaars genoten van het mooie parcours en vooral in de Malpie was het genieten.  Bij de Heierhof was het daarna nog gezellig nagenieten.  

Joop Wesseling erelid OLAT

06 maart 2017  -  Verenigingsnieuws
Op de jaarvergadering van OLAT is Joop Wesseling wegens zijn vele verdiensten tot erelid van OLAT benoemd. Antoinet Gooren en Ad Ketelaars werden Lid van Verdienste en verder kregen een 6-tal leden de Speld van Verdienste. Er waren circa 150 leden aanwezig op de jaarvergadering in De Vresselse Hut. Uit de jaarcijfers 2016 en begroting 2017 blijkt dat OLAT een gezonde financiële vereniging ...

Winterserie OLAT in Zeeland op 19 februari

21 februari 2017  -  Verenigingsnieuws
Een prachtige tocht door de Maashorst en de Bedafse Bergen  De wandeltocht van de winterserie van februari voer 1267 wandelaars door de mooie omgeving van Zeeland. Het weer werkte mee. Rond 12.00 uur en rond 15.00 uur viel er wat regen, maar verder was het aangenaam wandelweer. Er waren weer mooie tochten uitgezet. En ook hier: wie de meeste kilometers aflegt, ziet de meeste mooie dingen.