Activiteiten OLAT AFGELAST

Geplaatst op 14-10-2020  -  Categorie: Verenigingsnieuws

Beste wandelvrienden,

De nieuwe lockdown-variant i.v.m. corona heeft ons helaas doen besluiten, de geplande wandeltocht in Vinkel op zondag 18 oktober 2020 te annuleren.
Dit geldt ook voor de Nacht van OLAT die op 6-7 november gepland staat, de Rooise wandelingen, Wandelen op Dinsdag en wandelgroep Oirschot.

Het aantal coronabesmettingen is zo hoog opgelopen, dat het niet verantwoord is om, op de bij OLAT bekende wijze, een en ander te organiseren. Immers de horeca wordt gesloten, groepsgrootte buiten is max 4 personen, etc.

Jammer, jammer, hoe graag hadden we dit door willen laten gaan, we moeten ook reëel zijn.
Willen we in de toekomst nog vaker samen genieten van onze wandeltochten, dan zullen we ons er nu tijdelijk bij neer moeten leggen dit niet in verenigingsverband te doen.

Wij houden allemaal van wandelen, zeker bij OLAT, met zijn ongekend mooie routes, geweldige verzorging, gezelligheid en een natje en droogje op zijn tijd.
Dit willen we heel graag in de nabije toekomst weer organiseren, maar we willen ook zuinig zijn op onze leden, onze relaties, onszelf en in het bijzonder op onze vrijwilligers.

Wij hopen dat jullie allen begrip hebben voor ons besluit en kijken uit naar het moment dat het allemaal weer in goede gezondheid kan. Zodra het weer mogelijk is zullen wij met enthousiasme en veel plezier weer nieuwe tochten verzorgen. Volg hiervoor de berichten op de website: www.olat.nl.

OLAT stelt gratis wandelroutes beschikbaar voor iedereen die wil blijven wandelen.
Zie hiervoor de website van OLAT: www.olat.nl. Onder het kopje “Nieuws” klikt u op “Verenigingsnieuws”. Daar vindt u onder het kopje “OLAT Wandeltochten” een groot aantal tochten die u kunt downloaden, zowel voor GPX als papier.

Zorg goed jezelf, blijf gezond en graag tot ziens.

Namens Bestuur Wandelsportvereniging OLAT
Joop Wesseling, voorzitter