Terugblik op een zeer geslaagde viering van het 5-jarig bestaan van de OLAT Wandelgroep Oirschot.

Geplaatst op 02-11-2021  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Marian van Son

Na een wachttijd van ruim 1,5 jaar kon dan eindelijk het 5-jarig jubileum gevierd worden van de OLAT Wandelgroep Oirschot op zondag 31 oktober j.l.

De vaste groep wandelaars kregen om 9.00 uur ontvangst met koffie / thee en iets lekkers.
Na het welkomstwoord van mede- oprichter Harrie Paulissen, en nadat er een groepsfoto werd gemaakt, zijn ze in 2 groepen vertrokken. Een groep linksom en een groep rechtsom. Ze waren totaal met 55 wandelaars, inclusief de nieuwe leden van OLAT.

Het herfstzonnetje liet zich zien en ze hebben de wandeling gelopen zoals bij de start op 1 april 2015. Destijds met 25 wandelaars.

Na deze feestelijke wandeling, met de gebruikelijke snoepjes pauze, was er een ontvangst bij de ‘stamkroeg’ ’t Kroegske met koffie / thee en Heilige Eik-gebak, het jubileumbier (gebrouwen door de eigen bierbrouwer en lid Kees), een quiz met vragen uit de ouwe doos, een gezamenlijke lunch en een gezellig samenzijn na afloop.

Tijdens het samenzijn kwam er nog een carrousel voorbij aan foto’s van de afgelopen wandeljaren. Uiteraard heeft onze voorzitter Joop ook nog een woordje gesproken.

Al met al een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.