Verslag 17e Avondwandel4daagse Sint-Oedenrode

Geplaatst op 19-06-2022  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Ton Vissers

Wat hebben jong en oud gezamenlijk weer genoten van deze 17e editie van de avondvierdaagse. Vanuit de vier dorpskernen, Boskant, Nijnsel, Olland en Sint-Oedenrode gingen in totaal 2035 wandelaars van start om hun rondje van 5-10 of 15 km te lopen.

De eerste twee dagen trotseerden zij de vele regenbuien en gingen vol goede moed van start. De kinderen genoten onderweg vooral van de vele waterplassen. Dag 3 en 4 klaarde het weer gelukkig op en konden we genieten van een heerlijk lentezonnetje.

De routes gingen door bossen, door weide en bebouwd gebied en op de laatste dag konden de kinderen ook nog eens een uitkijktoren beklimmen. Kortom er was voor elk wat wils.
En voor de kinderen was er ook nog eens een puzzeltocht uitgezet, vol enthousiasme probeerde ze de juiste oplossingen te vinden.

Op de laatste dag werden de deelnemers verwelkomt met een bloemetje en lag in het centrum van Sint-Oedenrode de rode loper klaar, degene die dat wilde kreeg ook nog een welverdiend speldje en/of diploma mee naar huis. prijsuitreiking

Op zaterdag 18 juni werden bij Albert Heijn de prijzen uitgereikt aan de winnende kinderen van de puzzeltocht. 542 formulieren werden er in 4 dagen ingeleverd en daarvan vielen 20 kinderen in de prijzen. Zij ontvingen een leuk cadeau en ook nog eens een verrassingstas van de A.H.

Onze hoffotograaf Noud Wijn heeft een mooie fotoreportage gemaakt die je hier kan bekijken.