Verslag 18e Avond4Daagse 2023

Geplaatst op 26-06-2023  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Ton Vissers

Wat hebben we weer genoten van deze 18e editie van de avondvierdaagse welke plaatsvond van 13 tot en met 16 juni.

Vanuit de vier dorpskernen, Boskant, Nijnsel, Olland en Sint-Oedenrode gingen gemiddeld iedere dag 640 wandelaars van start. Ze konden kiezen tussen 5-10 of 15 km.
Jong en oud stonden gezamenlijk aan de start wat iedere keer weer bijzonder is om te zien.

De eerste dag was het erg warm waardoor waarschijnlijk een aantal mensen hebben afgezien van deze editie. De andere drie dagen was de temperatuur iets minder maar de zon bleef volop schijnen.

De routes gingen door bossen, door weide en bebouwd gebied.
Op de laatste dag konden de kinderen bij de Kienehoef ook nog eens gebruik maken van een pontje en het waadpad belopen, wat voor extra verkoeling zorgde. Kortom er was voor elk wat wils.
Voor de kinderen was er ook nog eens een puzzeltocht uitgezet, vol enthousiasme probeerde ze de juiste oplossingen te vinden.

Op de laatste dag werden de deelnemers verwelkomt met een bloemetje en lag bij de finish de rode loper klaar, degene die dat wilde kreeg ook nog een welverdiend speldje en/of diploma mee naar huis.

Op zaterdag 24 juni werden bij Albert Heijn de prijzen uitgereikt aan de winnende kinderen van de puzzeltocht. 153 kinderen leverden 4 dagen een correct ingevuld formulier in, daarvan vielen na loting 20 kinderen in de prijzen. Zij ontvingen een leuk cadeau en ook nog een ijsje en flesje water van de A.H. 2023-a4d-prijsuitreiking

Onze hoffotograaf Frans Boom heeft een mooie fotoreportage gemaakt welke je via deze LINK kan bekijken.

Volgend jaar wordt de avondvierdaagse gehouden van 28 t/m 31 mei op dezelfde locaties.