Verslag 57e OLAT Winterserie Cromvoirt

Geplaatst op 20-03-2024  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Op zondag 17 maart verzamelden zich maar liefst 756 wandelaars in Cromvoirt voor onze laatste winterseriewandeltocht van het jaar 2023/2024, een zeer mooi aantal deelnemers ondanks de sombere weersvoorspellingen. De deelnemers lieten zich niet afschrikken en gingen vol goede moed op pad.

Onderweg ontdekten ze dat de natuur soms haar eigen plannen heeft. Op enkele plekken waren routeomleidingen nodig vanwege het overtollige water.
De uitpijlers, die een dag eerder al op pad waren gegaan, hebben daar behoorlijk wat werk mee gehad maar hebben ervoor gezorgd dat de eventuele lieslaarzen niet nodig waren.

Desondanks genoten de wandelaars volop van de omgeving rond Vught, Den Bosch en omstreken. Op de wagenrusten werden de wandelaars getrakteerd op een hartelijk welkom en een lekker bakje drinken en een koek of soep.

Uiteindelijk bereikten alle 756 deelnemers veilig de finish, met modderspatten op hun schoenen als herinnering aan het avontuur.

Ook deze keer waren onze hoffotograag Frans en bestuurslid Ankie op pad en hebben weer de nodige foto's gemaakt. Deze kun je hier bekijken: Foto's Frans & Foto's Ankie

Kortom, ondanks de uitdagingen onderweg, was de winterwandeling van Cromvoirt een dag vol avontuur en gezelligheid die niemand snel zal vergeten. Op naar het volgende wandelavontuur, de voorjaarstocht op 21 april vanuit Nistelrode!