Verslag 57e OLAT Winterserie Dommelen

Geplaatst op 22-10-2023  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Bij de 57e editie van de OLAT Winterserie in Dommelen op zondag 15 oktober j.l. waren wandelliefhebbers in hun element. Ondanks de minder rooskleurige weersvoorspellingen, lieten de deelnemers zich niet ontmoedigen en gaven ze blijk van hun vastberadenheid om te genieten van een dag vol avontuur en natuurpracht.

De tocht leidde hen over rustige landbouwweggetjes en door de bossen rondom Dommelen en daarbuiten, waar de herfstschoonheid volledig tot haar recht kwam. De knisperende bladeren onder hun voeten en de frisse lucht versterkten het gevoel van verbondenheid met de natuur.

Een hoogtepunt van de dag was de passage door natuurgebied de Malpie, waar de wandelaars zich konden onderdompelen in de ongerepte pracht van de schitterende natuur waardoor de wandeling een onvergetelijke ervaring werd.

Voor degenen die de langste afstanden (30 en 40) trotseerden, wachtte een grensoverschrijdende verrassing in België bij de Achelse Kluis. Hier konden ze zich opwarmen met een kop koffie of een stevig Belgisch biertje voordat ze hun avontuur voortzette.

Ondanks de uitdagende weersomstandigheden onthulde de 57e OLAT Winterserie opnieuw de ware geest van de wandelaars: vastberaden, avontuurlijk en vol waardering voor de schoonheid van de natuur. De deelnemers keerden huiswaarts met bijzondere herinneringen en nieuwe verhalen om te delen, en ze kijken al uit naar de volgende kans om de natuur te omarmen en avonturen te beleven.

Helaas waren onze hoffotografen niet aanwezig maar gelukkig was ons bestuurslid Ankie wel gewapend met haar camera aanwezig en maakte ze weer mooie foto's welke je via de volgende link kunt bekijken: Foto's Dommelen. Ook OLAT lid Rinda was aanwezig. Zij maakt altijd filmpjes van haar wandelingen, zo ook vandaag. Haar filmpje kun je via de volgende link bekijken: Filmpje Dommelen.