Verslag 57e OLAT Winterserie Heeswijk-Dinther

Geplaatst op 22-11-2023  -  Categorie: Wandelverslagen  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Aflopen zondag organiseerden wij weer een Winterserie, deze keer vanuit Heeswijk-Dinther.

725 wandelaars weerstonden "moeiteloos" de uitdagende, modderige paden, geboetseerd door de overvloedige regen van de afgelopen dagen.
Het weer mag dan droog zijn geweest, maar de sporen van de recente regenval vormden een extra dimensie aan deze winterse ontdekkingstocht.

Onder een heldere hemel en droge weersomstandigheden verkenden de deelnemers met vastberaden tred diverse afstanden.

Deze editie werd extra bijzonder door enkele unieke rustposten, waar vermoeide wandelaars zich laafden aan warme drankjes en heerlijke soep. Een hoogtepunt was de caférust bij de alpacafarm, waar deelnemers niet alleen hun energie aanvulden, maar ook genoten van het gezelschap van deze zachtaardige dieren.

Deze winterse wandeltocht was dus niet alleen een avontuurlijke uitdaging, maar ook een onvergetelijke reis langs bijzondere plekken en ontmoetingen.

Ook onze hoffotograaf Frans is op pad geweest en heeft weer de nodige foto's gemaakt. De kun je bekijken via de volgende link: FOTO'S HEESWIJK-DINTHER.

Tevens heeft een verslaggever van het maandblad van Heeswijk-Dinther een kort verslag geschreven, deze kun je hier lezen: https://www.hadeejer.nl/dorpsnieuws/redactioneel/22032-wandelen-met-olat 

Daarnaast heeft onze trouwe wandelaarster Rinda weer een leuk filmpje gemaakt. Als je deze impressie van deze winterseriewandeling wilt bekijken, klik dan op de volgende link: FILMPJE RINDA