Verslag Vrijwilligersdag 2023

Geplaatst op 04-09-2023  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Op de zonnige zaterdagmiddag 26 augustus, verzamelden OLAT-vrijwilligers zich bij Manege de Rekkendonken in Liempde voor een dag vol plezier, vriendschap en competitie. De OLAT Vrijwilligersdag, een jaarlijks evenement dat onze gewaardeerde vrijwilligers in het zonnetje zet, dit jaar georganiseerd door bestuursleden Marianne en Jan, begon met een warm welkom. Bij aankomst werden de deelnemers getrakteerd op heerlijke koffie en gebak, wat meteen een gezellige sfeer creëerde en de energie op peil bracht voor de dag vol activiteiten.

Na deze smakelijke start begon het spannende potje midgetgolf. De deelnemers werden verdeeld in verschillende teams en streden fanatiek om de eer en, nog belangrijker, de felbegeerde prijzen. Het parcours bood tal van uitdagingen, met smalle doorgangen, lastige bochten en onvoorspelbare hindernissen. Ondanks de competitieve geest bleef de sfeer luchtig en gezellig.

Na een middag vol spannende momenten, hilarische mislukkingen en onverwachte hole-in-ones, was het tijd om de scores te tellen en de winnaars te huldigen. Het podium zag er als volgt uit:

De derde prijs ging naar Johan Rommers, die met zijn indrukwekkende precisie en vastberadenheid bewees een waardige derde te zijn.

De tweede prijs werd verdiend door Berry Dekkers, wiens midgetgolfvaardigheden even indrukwekkend als vermakelijk waren.

De kampioen van de dag was echter Martien van de Tillaert, wiens beheersing van de golfclub en strategische denkwijze hem de eerste prijs opleverde.

Na de prijsuitreiking verplaatsten de deelnemers zich naar het barbecuegedeelte van het evenement, waar heerlijke geuren van gegrild vlees de lucht vulden. Onder het genot van smakelijke gerechten en verfrissende drankjes werd er gezellig met elkaar gekeuveld.

De OLAT Vrijwilligersdag van dit jaar was een groot succes. Uiteraard was onze hoffotograaf Frans ook aanwezig en heeft naast het deelnemen aan de midgetgolf ook weer mooie foto's gemaakt welke je hier kunt bekijken.

We kijken nu al uit naar de volgende editie van dit geweldige evenement.