Winterserie november + nieuwe wandelroutes

Geplaatst op 25-10-2020  -  Categorie: Verenigingsnieuws  -  Auteur: Ankie van Boxtel

Helaas hebben wij moeten besluiten om de 2e wandeling uit onze winterserie 2020/2021 van 15 november vanuit Westerhoven te annuleren. De reden zult u wel begrijpen.

Om u toch de mogelijkheid te bieden om te kunnen wandelen in onze Brabantse natuur, hebben wij een 6-tal nieuwe wandelroutes gepubliceerd op de website. Deze kunt u vinden op https://www.olat.nl/olatwandelroutes. We willen u er wel op attenderen dat wij niet in staat zijn geweest de routes opnieuw te controleren, maar met de combinatie routebeschrijving, kaart en tracks moeten de wandeltochten goed te wandelen zijn. Mocht u echter iets tegenkomen dat niet meer klopt, laat het ons dan even weten.
Hiermee hopen u wij u een passende oplossing te hebben aangeboden voor deze vervallen winterserietocht en hopen wij dat u ook aan deze routes veel wandelplezier zult beleven.

Als bestuur houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus in de gaten, en hopen dat wij de 3e wandeling uit onze winterserie 2020/2021 van 13 december wel kunnen laten doorgaan. Hierover houden wij u per mail en via de website op de hoogte.

Namens Bestuur Wandelsportvereniging OLAT